Bedrijfsevent Italië bij Le Stonghe

EEN BIJZONDERE TIJD

Le Stonghe is de ideale plek om tijd door te brengen met collega’s of zakenrelaties. Een magische plek met panoramisch uitzicht tot aan de Adriatische zee. Door onze professionele staf, de luxe verblijven, het lekkerste Italiaanse eten heeft Le Stonghe alles in huis om een onvergetelijke ervaring te creëren. Op Le Stonghe kunnen tot 55 personen overnachten. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Locatie

locatie-italie

De omgeving van Le Stonghe kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid. Van pittoreske stadjes zoals Fossombrone, Fano en Urbino tot mooie wandelroutes op onze eigen heuvelrug.

Eten en drinken

Onze pizzaiolo Francesco bakt verse pizza’s in onze antieke houtgestookte oven. Hij bereidt deze ter plekke met allerlei verschillende ingrediënten. Ook een uitgebreid 3 of 4-gangen diner of een ijskar is allemaal mogelijk bij Le Stonghe.

Activiteiten

Tijdens een werkvakantie is het leuk om met alle collega’s gezamenlijk een activiteit te ondernemen. Een wijnproeverij of een mountainbike tocht hoort hierbij tot de mogelijkheden op Le Stonghe.

Meer informatie:

  Naam: *

  Achternaam: *

  Telefoon: *

  Email: *

  Opmerkingen:

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.