• Adriatische kust

Adriatische kust

Stranden Adriatische kust

Witte stranden langs azuurblauwe zee

Langs de prachtige Adriatische kust van Pesaro-Urbino is voor ieder iets te vinden. Van intieme kleine baaitjes tot prachtige lange zandstranden met alle voorzieningen. Ideaal voor een vakanie aan zee. In Fano met haar pittoreske vissershaven, waar je kunt zien hoe de vangst aan wal gebracht wordt, kun je kiezen uit een zandstrand dat langzaam afloopt in zee of de Sassonia met kleine rotsachtige baaitjes. Overal zijn volop mogelijkheden voor vermaak en watersport, van strandvolleybal tot zeilen. En de vele (vis)restaurants binnen handbereik.

Le Marche Guide

Le Stonghe Estate is uniek gelegen in de glooiende heuvels van Le Marche. Omgeven door natuurlijke rust en toch slechts minuten verwijderd van de levendigheid van stad en strand. Met daarbij een rijk en gevarieerd aanbod van recreatieve en culturele activiteiten in de regio. Ontdek de mooie stranden van de Adriatische kust, volg de wegen naar middeleeuwse stadjes of bezoek een gezellige lokale markt.

Bovenop de gastronomie, de zon en de kust hebben de Metaurovallei en le Marche ook in cultureel opzicht veel te bieden. Neem bijvoorbeeld het oude stadscentrum van Fano, de talrijke musea, het palazzo Ducale in Urbino, maar laten we hier ook een lekker dagje shoppen in Fano, Fossombrone of Union Moda in Sant “Ippolito niet vergeten.

DE AFSTAND VANAF LE STONGHE NAAR DE KUST IS +/-25 KM. MET DE AUTO IS DIT ONGEVEER 30 MINUTEN RIJDEN.

×

Powered by WhatsApp Chat

×