De veelzijdigheid van Le Marche

Le Stonghe Estate is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Le Marche. De omgeving zorgt voor genoeg bezienswaardigheden en biedt enorm veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Van sportief hiken & biken tot een cultureel bezoek aan het Renaissance stadje Urbino of de Romeinse kustplaatsen Fano en Senigalia. Ervaar de natuur op zijn puurst en bezoek natuurpark Furlo en de uitlopers van de Apenijnen. Wilt u alle impressies van de afgelopen dagen op u laten inwerken? Kom dan lekker tot rust op één van de prachtige stranden.

Fano

In Fano komen duizenden jaar geschiedenis tot leven rondom de schitterende stadspaleizen en in de smalle straten van deze oude romeinse havenstad aan de Adriatische kust.

Urbino

In de nabije omgeving van Le Stonghe Estate kun je het prachtige Renaissance vestingstadje Urbino bezoeken. De geboorteplaats van Raffaello met een prachtig museum in het Palazzo Ducale.

Adriatische kust

Ontdek de mooie stranden van de Adriatische kust, volg de wegen door het glooiende landschap naar Romeinse stadjes of bezoek een gezellige lokale markt.

Sportief

Wat sporten betreft hoef je je niet te vervelen.

Natuur en Omgeving

Le Stonghe