ETEN & DRINKEN

Le Marche staat bekend om zijn pure keuken. Onze chefs creëren vol trots culinaire verrassingen met de beste lokale ingrediënten. De chefs hebben diverse menu’s samengesteld voor jullie bruiloft. Voor het feest op de prachtige binnenplaats van het palazzo zijn er verschillende eet- en drinkmogelijkheden.

“ Het eten was geweldig! Van een heerlijke antipasto tot aan de panna cotta, dit was een groot feest en het zag er prachtig opgediend uit allemaal begeleid met lokale wijnen en prosecco.”

“Het diner was overheerlijk, lang getafeld onder de sterrenhemel. De volgende dag kregen we allemaal complimenten van onze gasten over het eten en de organisatie.”

bruiloft-pizza

Pizza party

Verras jullie gasten op de aankomstdag van jullie bruiloft met vers gebakken pizza’s uit onze antieke houtgestookte oven. Onze pizzaiolo bereidt ter plekke pizza’s met allerlei verschillende ingrediënten. Deze worden in slices geserveerd op ronde houten planken. Zo kunnen jullie gasten lekker veel verschillende smaken ervaren. Ook de favoriete pizza’s van jullie gasten kunnen door Francesco worden gebakken.

Aperitivo

Toost na de trouw ceremonie op de binnenplaats op jullie geluk. Geniet daarna van heerlijke Italiaanse hammen, kazen en ander lekkernijen onder het genot van prosecco, wijn of bier. Onze huisband speelt oude swing (zoals Volare en Bella Ciao) wat voor een authentieke Italiaanse sfeer zorgt.

bruiloft-italie-eten-19

Diner

Het diner vindt plaats op het panoramisch terras met uitzicht over de vallei en de verlichte dorpjes in de verte. Onze chefs hebben een voorstel menu samengesteld waaruit jullie gerechten kunnen kiezen, maar jullie lievelingsgerecht kan ook altijd worden bereid. Wanneer jullie voor Le Stonghe hebben gekozen bieden wij tijdens het locatie bezoek een 4-gangen proefmenu aan waarbij jullie de wijnen van Terra Cruda en jullie gekozen gerechten kunnen proeven.