ETEN & DRINKEN

Le Marche staat bekend om zijn verfijnde keuken. Onze chef en haar team creëren vol trots culinaire hoogstaande verrassingen met de beste lokale ingrediënten. De chef heeft diverse menu’s samengesteld voor onze trouwarrangementen. Voor je feest op de prachtige binnenplaats van het palazzo zijn er ook verschillende eet- en drinkarrangementen beschikbaar.

“ Het eten was geweldig! Van een heerlijke antipasto tot aan de panna cotta, dit was een groot feest en het zag er prachtig opgediend uit allemaal begeleid met lokale wijnen en prosecco.”

“Het diner was overheerlijk, lang getafeld onder de sterrenhemel. De volgende dag kregen we allemaal complimenten van onze gasten over het eten en de organisatie.”

Hapjes & drankjes

Ontdek de pure smaken van le Marche en geniet van onze procsiutto, pecorino, en de specialiteit van de streek, ascoli, gevulde olijven.

Watermeloen-explosie met wodka en onze eigen versie van antipastie. Kies uit 10 bijzondere hapjes gecombineerd met bekroonde wijnen van ons wijnhuis Terra Cruda.

Gastronomisch menu

Het menu bied je een gastronomische ervaring, gebaseerd op klassieke gerechten met lokale en verse producten. De chef ontwikkelt een varieteit aan gerechten voor je lunch of diner naar keuze.

Feest

Geniet nog langer van je trouwdag en sluit af met een fantastisch feest op de binnenplaats van het palazzo. Je kunt de open bar uitbreiden met verschillende lekkernijen, zoals een kaasbuffet of Italiaans ijskar. Of wat dacht je van een speciale coctailbar?

Le Stonghe