Locatie

Le Stonghe dateert van 1500. Het landgoed van dit prachtige Italiaanse erfgoed beslaat 13 hectare en is bezaaid met olijfbomen en eiken. De schitterende zwembaden met zonnebedden bieden een panoramisch uitzicht over het Marchiaanse platteland. De magie van een 500 jaar oud palazzo en landhuis maakt jullie bruiloft nóg specialer. Tijdens jullie bruiloft op Le Stonghe hebben jullie toegang tot alle delen van het palazzo, waar je prachtige trouwfoto’s kunt maken.

WAAROM PALAZZO & LANDHUIS LE STONGHE

Een romantisch palazzo en landhuis boven op een heuvel in Italie
Trouw in de magische ex-chiesa San Fransesco of op het landgoed zelf
Unieke locatie met prachtig uitzicht over het Marchiaanse landschap
Plan je bruiloft met onze ervaren professionals
Optioneel: exclusieve huur van het landgoed

Kenmerken

 • Diner voor maximaal 150 gasten
 • Geschikt voor ieder weertype
 • Open barn of ex-chiesa voor jullie ceremonie
 • Tuin met adembenemend uitzicht voor de hapjes & drankjes
 • Magische binnenplaats van het palazzo voor het diner of aperitivo
 • Authentieke Italiaanse 4-mans liveband

Bruiloft Testimonials

“Een heerlijk verblijf op een van de meest mooie plekjes in Le Marche. Een overgetelijke bruiloft, geweldig gezellige dagen en alle goede zorgen van jullie kant. 10 juni een dag om nooit meer te vergeten.”

“De bruiloft is perfect georganiseerd en wij hebben kunnen genieten van deze dag zonder ons ergens zorgen over te hoeven maken”

“Hoe bijzonder is het om onze bruiloft te mogen vieren op deze bijzondere plek!
Met jullie goede zorgen en de mooie momenten die jullie mede hebben gecreëerd. Bedankt dat jullie deze dag voor ons zo speciaal hebben gemaakt”

“We kunnen jullie niet genoeg bedanken voor het beste weekend van ons leven. Onze Italiaanse bruiloft was ‘over the moon and the villa looks and feels magical’. Nogmaals bedankt en we komen zeker terug.  ”

“Super bruiloft gehad en dankzij de gastheer en gastvrouwen een droomhuwelijk geworden op een absolute droomlocatie. De aankleding en organisatie en de omgeving en villa met zwembad zijn super.”

“Wat hebben jullie onze bruiloft tot een fantastisch feest gemaakt. De accommodatie, jullie inbreng, het weer en de plek hebben het tot een sprookjesachtige dag gemaakt. We denken er dagelijks nog met veel plezier aan terug. Jullie huis en de plek is fantastisch.”

“Super bedankt om ons huwelijk onvergetelijk te maken. Heerlijke rustige omgeving, wat een schoonheid we zullen sowieso nog een keer terug komen.”

Meer informatie:

  Naam:*

  Achternaam:*

  Telefoon:*

  Land:*

  Email:*

  Datum van huwelijk:*

  Aantal Gasten:*

  Gewenste diensten:

  Overige vragen/opmerkingen:

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  ×

  Powered by WhatsApp Chat

  ×