Trouwen in Italië bij Le Stonghe

EEN BIJZONDERE DAG

Le Stonghe is de ideale trouwlocatie om jullie ‘Italiaanse bruiloft’ te vieren. Een magische plek met panoramisch uitzicht tot aan de Adriatische zee. Door onze professionele staf, de luxe verblijven, het lekkerste Italiaanse eten en de romantische ambiance heeft Le Stonghe alles in huis om jullie bruiloft in Italië tot een onvergetelijke ervaring te maken. Onze weddingplanner zal alles tot in de puntjes verzorgen en hoort graag alle wensen. Neem vrijblijvend contact op en kom Le Stonghe bezoeken voor een proeverij met streekproducten en –wijnen, om zo een droombruiloft werkelijkheid te laten worden.

“Wat hebben wij ontzettend genoten van ons huwelijksfeest bij Le Stonghe! Het perfecte feestweekend wat nog mooier was dan wij al in ons hoofd hadden. Een weekend waar iedereen nog lang over napraat en wij nooit zullen vergeten! Absoluut een aanrader om de mooiste dag van je leven samen te vieren op deze plek. ”

“Een weekend om nooit meer te vergeten! Met een grote lach, een kleine traan, een hart vol liefde, mooie woorden, heerlijk eten, prachtige omgeving, lieve mensen en een knalfeest. Dan weet je dat het allemaal perfect samenkomt.”

bruiloft-italie-87

“Teja en Joeri organiseerden onze bruiloft op Le Stonghe. Naast het feit dat deze plek ronduit magisch is met spectaculaire uitzichten, doen Teja en Joeri er echt alles aan om je grote dag onvergetelijk te maken. Al onze 50 gasten hadden een schitterend weekend vol liefde, gelach, goede wijn en fantastisch eten.”

“We hebben de mooiste tijd van ons leven gehad! Teja en Joeri hebben daar een ongelofelijk belangrijke rol in gespeeld. Bedankt voor deze onvergetelijke ervaring. Bedankt voor de liefde!

bruiloft-italie-32

“Een heerlijk verblijf op een van de meest mooie plekjes in Le Marche. Een overgetelijke bruiloft, geweldig gezellige dagen en alle goede zorgen van jullie kant. 10 juni een dag om nooit meer te vergeten.”

“Hoe bijzonder is het om onze bruiloft te mogen vieren op deze bijzondere plek! Met jullie goede zorgen en de mooie momenten die jullie mede hebben gecreëerd. Bedankt dat jullie deze dag voor ons zo speciaal hebben gemaakt”

“Wat hebben jullie onze bruiloft tot een fantastisch feest gemaakt. De accommodatie, jullie inbreng, het weer en de plek hebben het tot een sprookjesachtige dag gemaakt. We denken er dagelijks nog met veel plezier aan terug. Jullie huis en de plek is fantastisch.”

Locatie

Fotogalerij

Eten & Drinken

bruiloft-italie-aperitivo-26

Trouw Arrangementen

Meer informatie:

  Naam:*

  Achternaam:*

  Telefoon:*

  Land:*

  Email:*

  Datum van huwelijk:*

  Aantal Gasten:*

  Gewenste diensten:

  Overige vragen/opmerkingen:

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  ×

  Powered by WhatsApp Chat

  ×